Saitemia tarjoaa

INNOVOINNIT [$%^&* $^%$}"^%#] AV-TUOTANNOT [$%&@) &*$#*^#] SOMEMARKKINOINNIN [%#{}")&*(&^%#%*] BRÄNDÄYKSEN [$%^&* $^%}"I&^%#] TAPAHTUMATUOTANNON [$%^&* $^%}"I&^%#] JA PALJON MUUTA [$%^&* $^%}"I&^%#]

OSUUSKUNNAT

AVARA MARKETING

AVARA Marketing on uusi osuuskunta Lappeenrannasta, joka koostuu yli 20 markkinoinnin opiskelijasta. Meidän tiimistä löytyy tekijlitä valmiina toteuttamaan eirlaisia markkinoinnin ja mainonnan projekteja avaralla katseella.

VOLA MARKETING

VOLA Marketing Osuuskunta on nykypäiväinen markkinointitoimisto Lappeenrannasta. Olemme asiakkaittemme luotettava kumppani ja tukipilari. Markkinointitoimistomme on tiimiyrittäjistä koostuva nuorekas monitaituri, joka auttaa juuri sinua kasvattamaan toimintaasi. 

SAAGA MARKETING

Olemme vuonna 2021 perustettu osuuskunta, joka koostuu 19 innokkaasta opiskelijasta. Tiimimme koostuu moniosaajista ja kokemusta löytyy mm. musiikin alalta, valokuvauksesta, graafisesta suunnittelusta ja muista markkinoinnin tehtävistä.

NYKYPÄIVÄNÄ MARKKINOINNIN TÄYTYY OLLA MONIPUOLISTA

JA SISÄLLÖN TÄYTYY SOPEUTUA TÄYSIN UUsiiN alustoihin,

KOHDERYHMIIN, HAASTEISIIN, [*&_%|}#>"@*], JA LIIKETOIMINNAN TARPEIISIN

visuaalinen identiteetti

visuaalinen identiteetti

Visuaalinen identiteetti on olennainen osa brändisi vahvistamista, ja meidän palvelumme on suunniteltu huomioimaan visuaalisen houkuttelevuuden sekä hakukoneoptimoinnin tarpeet. Luomme ainutlaatuisen graafisen ilmeen, joka heijastaa brändisi ydinviestejä ja houkuttelee kohdeyleisöäsi. Visuaalinen ilmeemme ei ainoastaan herätä huomiota, vaan se on myös suunniteltu parantamaan hakukoneiden ymmärtämistä ja indeksointia. Näin varmistamme, että brändisi erottuu visuaalisesti kilpailijoista ja säilyttää houkuttelevan ilmeensä verkossa.
PYYDÄ TARJOUSTA

sisältömarkkinointi

sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on olennainen osa nykyaikaista digitaalista strategiaa, ja meidän palvelumme on suunniteltu vastaamaan hakukoneiden vaatimuksiin. Tarjoamme räätälöityjä sisältöratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa käyttäjien tarpeisiin, vaan myös optimoivat sivustosi hakukoneystävällisesti. Laadukkaan ja relevantin sisällön avulla parannamme näkyvyyttäsi verkossa, kasvatamme liikennettäsi ja tuomme sivustollesi arvoa. Tutustu palveluihimme ja varmista, että yrityksesi erottuu kilpailijoista hakutuloksissa.
PYYDÄ TARJOUS

SEO

HAKUKONEOPTIMOINTI

SEO (Search Engine Optimization) eli hakukoneoptimointi on keskeinen osa nykyaikaista markkinointia, ja tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka varmistavat verkkosivustosi parhaan mahdollisen näkyvyyden. Luomme räätälöityjä hakukoneoptimointistrategioita, jotka kohdistuvat avainsanoihin, tekniseen SEO:hen ja laadukkaaseen sisältöön. Tavoitteenamme on parantaa sijoitustasi hakutuloksissa, lisätä liikennettäsi ja tuoda potentiaalisia asiakkaita sivustollesi.
PYYDÄ TARJOUSTA

tapahtumatuotanto

TAPAHTUMATUOTANTO

Taphtumatuotanto vaatii huolellista suunnittelua ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa, ja meidän palvelumme kattavat kaiken aina hakukoneoptimoinnista visuaaliseen identiteettiin. Suunnittelemme tapahtumasi strategisesti ottaen huomioon kohdeyleisösi, tapahtumapaikan ja tavoitteesi. Samalla huolehdimme siitä, että tapahtumasi saa näkyvyyttä verkossa tehokkaan hakukoneoptimoinnin avulla. Kokonaisvaltaisella lähestymistavallamme varmistamme, että tapahtumasi ei ainoastaan onnistu, vaan myös jättää kestävän vaikutuksen osallistujiin.
PYYDÄ TARJOUSTA

strateginen markkinointi

strateginen markkinointi

Luomme strategisen markkinointisuunnitelman, joka integroi brändisi visuaalisen ilmeen ja hakukoneystävällisen sisällön. Tavoitteenamme on paitsi parantaa brändisi näkyvyyttä myös varmistaa pitkäaikainen menestys. Kehitämme kokonaisvaltaisen strategian, joka huomioi markkinatrendit, kilpailuympäristön ja kohdeyleisösi tarpeet. Näin varmistamme, että brändisi erottuu, houkuttelee asiakkaita ja saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteesi.
PYYDÄ TARJOUSTA

paljon muuta

Muita ratkaisuja

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka ylittävät perinteiset palvelut. Lisäksi mainittujen palveluiden rinnalla panostamme vahvasti sosiaalisen median markkinointiin, mikä lisää vuorovaikutusta kohdeyleisösi kanssa. Data-analytiikan avulla optimoimme jatkuvasti kampanjoitamme ja tarjoamme asiakkaillemme selkeän kuvan tuloksista. Lisäksi tarjoamme koulutusohjelmia ja konsultointipalveluita, jotka auttavat asiakkaitamme ymmärtämään markkinoinnin maailman muutoksia ja kehittymään alan johtaviksi toimijoiksi.
PYYDÄ TARJOUSTA

vanhat osuuskunnat

yli

0 +

saitemialaista